Allerlei plannen voor de vakantie Amerika

 

6d58d7be80be032e25743f7655028216Allerlei plannen voor de vakantie Amerika

 

Op het Vakantiestartpunt ben ik gaan zoeken naar een vakantie Amerika en er kwamen heel leuke resultaten uit. Ik wil al jaren weer eens terug naar Amerika sinds ik daar een aantal jaren geleden ben geweest en onwijs gegrepen was door het land. Destijds was het niet zomaar een vakantie Amerika die ik had, maar een hele rondreis. Zo kan ik zeggen best een groot gedeelte van de westelijke kant van Amerika te hebben gezien, ik geloof dat we uiteindelijk een stuk of acht staten aangedaan hebben. De trip richtte zich op de prachtige nationale parken die er in Amerika zijn en ik heb mijn ogen uitgekeken bij bijvoorbeeld de Grand Canyon en de sequoia’s (die enorm dikke bomen) en de stilte en uitgestrektheid van bijvoorbeeld Death Valley. Ik was erg onder de indruk van San Francisco, de stad die mijn vakantie Amerika helemaal compleet heeft gemaakt. Die stad doet namelijk erg Europees aan, naar Amerikaanse begrippen dan, en ik voelde me er helemaal in thuis. Nu ik terug ga op vakantie Amerika wil ik een ander gedeelte van het land gaan bezoeken, namelijk het zuiden. Ik ben erg benieuwd naar de zuidelijke staten, waar de natuur prachtig schijnt te zijn en het leven hard maar welkom is. Ook ben ik van plan op de terugreis New Orleans te bezoeken, die stad moet bruisend zijn! Ik kan niet wachten al deze ervaringen mee te maken en kijk dan ook erg uit naar mijn trip.