Appartement Zeeland, dit hadden we nodig.

f-header-1Appartement Zeeland, dit hadden we nodig.

Wij gingen op zoek naar een appartement Zeeland. Zeeland is namelijk een ontzettende mooie omgeving en we verdiende het wel om even een weekend er tussen uit te gaan. Gelukkig waren er genoeg mogelijkheden tot appartement Zeeland, we hebben een voordelige uitgekozen en binnen drie weken konden we er al heen. Het appartement Zeeland was fantastisch, het had wifi en was prachtig ingedeeld, het was echt een weekend om nooit te vergeten. Ik ging met mijn vriend en we hadden een moeilijke tijd gehad, in korte tijd was zowel zijn moeder als mijn moeder overleden. Heel erg vervelend, en gezien we hetzelfde meemaakte kwamen we niet nader tot elkaar, we raakte juist meer afgesloten, ik sloot mij in ieder geval af en hij reageerde daar op. We konden geen gevoelens meer delen en leefde als twee zombies naast elkaar. Een verschrikkelijke tijd, ik wil er liever niet aan terug denken. Op een gegeven moment kwam hij een keer naast mij zitten en zei dat wij even weer moesten ontsnappen, we moesten eruit, weer vrij en gelukkig zijn, nader tot elkaar komen, elkaar leren kennen. Ik werd gelijk enthousiast en keek hem aan. Ik zag zijn hoofd en besefte mij hoeveel ik van hem hield. God, wat was er allemaal gebeurt de afgelopen maanden, ik had in geen tijden niet meer goed naar hem gekeken, naar de plooien in zijn gezicht, zijn glimlach, ik besefte mij goed dat het weer tijd werd om aandacht aan elkaar te besteden. Appartement Zeeland, dit hadden we nodig.