Australia Campers richt zich op Nederlandse vakantiegangers

An Australian Outback touring camper on the road in the Nullarbor Plain.

Australia Campers is opgericht door van oorsprong Nederlandse ondernemer. Het bedrijf verhuurt campers in alle soorten en maten. Er zijn hele luxe exemplaren, hele krachtige waarmee je door de bush kunt trekken, en ook hele eenvoudige. Het is niet zo vreemd dat dit bedrijf zich richt op Nederlandse vakantiegangers, want de camper is in ons land in de afgelopen decennia ongekend populair geworden. Die populariteit begint in Australië ook te groeien. Dat is niet zo vreemd, want het land heeft prachtige ongerepte natuur, die je alleen kunt ontdekken als je met een camper een aantal weken rond trekt.

De voordelen van huren bij Australia Campers

Het is een flinke flus om de route uit te stippelen als je aan de andere kant van de wereld een vakantie per camper wilt houden. Het is daarom prettig dat Australia Campers een Nederlandse vestiging heeft. Je krijgt een overzichtelijke prijsopgave, waarin alle aspecten van het huren van een camper worden uitgelegd. Zodra je een boeking hebt gedaan krijg je vele bruikbare praktische adviezen. Wie van plan is om langs de oostkust te reizen krijgt goede tips voor een leuke reis langs aantrekkelijke kampeerplaatsen. Wie er zelf niet uitkomt met het plannen van de route kan telefonisch hulp krijgen.

Off Road met een 4WD camper

Voor de meest onvergetelijke campervakanties moet je via zogeheten dirt roads reizen. Dan kom je op plekken waar je beslist geen gewone toeristen zult tegenkomen. Voor een campervakantie over de dirt roads is het noodzakelijk om een 4WD camper te huren. Anders kom je onherroepelijk vast te zitten in de modder. Bij Australia Campers krijg je na het reserveren van zo’n camper uitgebreide informatie met allerlei nuttige tips over het rijden met zo’n camper. Die zijn gebaseerd op eigen ervaringen van de medewerkers van Australia Campers.