Bij Max paraplu’s besteld voor vakantie

510366xbIk denk dat zo beetje iedereen van vakantie houdt, niet zozeer het óp vakantie gaan maar even niet te hoeven werken. Dat heb ik dus ook en aangezien we graag naar de camping gaan leek het mij leuk om bij Max paraplu’s paraplu bedrukken te bestellen. Normaal gesproken moet je daarvoor naar de winkel toe gaan om een bestelling te plaatsen, lang leve het internet zeg ik dan! Het scheelt een hoop tijd als ik het vanuit mijn eigen huis kan kopen. Zo heb ik in de tussentijd genoeg andere dingen kunnen doen zonder dat ik in de rij sta te wachten van de winkel. Het voordeel van een paraplu bedrukken is dat je bij Max paraplu’s op hun website het logo kan uploaden en gelijk kan zien of dat het goed passend is op de paraplu zelf.

In de eerste instantie was ik geen voorstander van online bestellen.image

Normaal gesproken vind ik het helemaal niks om via het internet te bestellen, niet zozeer het bedrijf want Max is perfect maar ik niet eerst het kwaliteit kan bekijken alvorens ik betaal. Na telefonisch contact te hebben gehad met het bedrijf wordt mij verzekerd dat ik het kan retourneren mocht het niet goed genoeg zijn voor mij. Met deze gedachten heb ik de paraplu laten bedrukken die ik wilde hebben en je raadt het nooit! Het kwaliteit heb ik nog nooit zo goed gehad als nu.240_240_Paraplu-4092 copy