Camping voor senioren daar kan je heerlijk genieten

camping voor senioren

Ben je op zoek naar een camping voor senioren, dan moet je eens naar de Gijzel gaan. Hier is het zeer goed vertoeven en zeker de moeite waard om een keer heen te gaan. Wij komen hier al meerdere jaren en het verveeld nooit. Behalve dat er elke keer andere mensen op het veld staan, zijn de voorzieningen hier zeer netjes en schoon. Ook voor mindervaliden en baby’s is het hier goed verblijven. Het sanitair is altijd schoon en zelfs verwarmd in het voor- en naseizoen. Wat ik helemaal geweldig hier vind, is dat je gebruik mag maken van de wasmachine en de droger. Zelfs is het mogelijk om een losse centrifuge te gebruiken, altijd handig bij de handwas. 

De eigenaren van deze kampeergelegenheid,  Piet en Anja, zijn altijd zeer vriendelijk. Zij zijn dit bedrijf in 1994 begonnen, toen zij de kans kregen om de de boerderij op De Gijzel 42 te kopen.  camping voor senioren

Nooit meer naar een ander vakantie adres dan naar de camping voor senioren

De allereerste keer toen wij besloten hadden om naar deze camping voor senioren te gaan, had ik mijn twijfels. Ondanks mijn leeftijd, voelde ik mij niet zo oud. Zodra je het hebt over een senior zie ik alleen maar oude rimpelige mensen met grijze haren voor mij. Echter behoor ik nu ook tot deze groep, hoewel ik zeker niet het uiterlijk heb. Maar oud of niet, het maakt niet uit hoe je eruit ziet, als je het maar naar de zin hebt tijdens een vakantie trip naar de Gijzel. Wij in ieder geval wel, voor de mooie natuur die hier te vinden is. Wij komen uit een zeer drukke stad. Om daar een vogel te horen fluiten, moet je heel goed je best doen. Op dit vakantie adres hoor je alleen maar gefluit van de vogels, echt een geweldige plek om tot rust te komen. camping voor senioren