De beste plaatsen in Amerika voor een kampeervakantie

Als je nog nooit met de camper op vakantie bent geweest, mis je één van de beste manieren om een land te zien. Niet alleen kun je in je eigen tempo reizen, maar je kunt ook alle gemakken van thuis meenemen, waar je ook naartoe gaat. En met een camper zijn er geen grenzen aan waar je heen kunt gaan of hoe lang je kunt blijven. Dus als je dit jaar op zoek bent naar een nieuw avontuur, waarom dan niet een camperreis? Om je op weg te helpen, hebben we een lijst samengesteld van enkele van de beste plaatsen in Amerika om met de camper op pad te gaan.

Yellowstone National Park

De eerste stop op onze lijst is Yellowstone National Park. Yellowstone is één van de populairste toeristische bestemmingen van het land en ook één van de beste plaatsen om met de camper heen te gaan. Met zijn prachtige landschap en overvloed aan wilde dieren is Yellowstone een must voor elke natuurliefhebber. Bovendien zijn er genoeg camperparken en campings in de omgeving, zodat je gemakkelijk een plek kunt vinden als je kiest voor een camper huren Amerika.

South Carolina

Als je op zoek bent naar een strandvakantie, dan is Myrtle Beach, South Carolina de perfecte plek. Met zijn kilometerslange zandstranden en warme weer is Myrtle Beach een populaire bestemming voor zowel gezinnen als gepensioneerden. En er zijn genoeg camperparken en campings in de omgeving, zodat je gemakkelijk een plek kunt vinden om je kamp op te zetten.

Dinosaur National Monument

Voor een echt unieke ervaring kun je een bezoek aan Dinosaur National Monument in Colorado overwegen. Dit nationale monument herbergt meer dan 200 gefossiliseerde dinosaurusbotten, waardoor het een must is voor elke dinosaurusliefhebber. Bovendien zijn er tal van wandelroutes in de omgeving, zodat je het prachtige landschap kunt verkennen. En er zijn genoeg camperparken en campings in de omgeving.

Bron: https://campersamerika.nl/