Mijn eigen rode wijn mee op vakantie

Omdat wij veel reizen, wil ik toch altijd mijn eigen merk wijn drinken. Zo drink ik graag een rode wijn en mijn man een witte. Omdat in het buitenland meestal zoeken is naar een goede rode wijn die ik graag drinkt neem ik die van huis af altijd mee. Deze wijn bestel ik altijd online bij 247Wijnshop.nl. Het is zeer gemakkelijk om de wijn te bestellen en het wordt nog thuis bezorgd ook. Voor de prijs hoef je het ook niet te laten, want de wijn is echte niet duurder dan in de winkel. Zo bestel ik voor mijn man zijn merk van de witte wijn en mijn merk rode wijn. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan.

rode-wijn-200x200

Netjes geleverd

De dozen wijn zijn zeer netjes en vakkundig ingepakt en je ziet aan de buitenkant van de doos dat het breekbaar is. Nadat je jouw bestelling hebt gedaan wordt je wijn snel thuis bezorgt. Hierdoor hebben wij nu genoeg wijn mee voor onze vakantie. Ook hadden wij laatst een etentje en zochten we een heerlijk dessertwijn voor het toetje. Deze wijn was ook makkelijk te vinden op de website van dit bedrijf. Alle informatie over de wijn staat netjes erbij en zo vind je de juiste wijn voor jou gerecht. Het makkelijke van online wijn kopen is dat je dit kan doen van uit je luie stoel. Je hoeft niet zwaar te dragen en je ziet meteen wat de aanbiedingen zijn. Wij gaan nu heerlijk genieten van onze vakantie en natuurlijk van de rode en witte wijn.

24-7-transparant-30boubkbcym3ulfesvzwu8