Ik hou altijd de sauna korting in de gaten

Ik hou altijd de sauna korting in de gaten

sauna
Soms heeft een mens het gewoon nodig om een dagje voor zichzelf te pakken.  En daarom kijk ik geregeld op de site van Thermen Holiday om eens te zien of er nog sauna korting of iets dergelijks is. En zo klikte ik weer op de juiste timing en zag ik meteen dat ik weer gebruik kon maken van de sauna korting. Ik vind het echt de meest heerlijk ontspanning die je maar kan bedenken om mij heerlijk in een sauna te kunnen terug trekken en mijn lichaam en geest te laten ontspannen. Daarom pak ik die sauna korting meteen aan zodra ik deze vind. En dan ga ik soms alleen maar ook vind ik het leuk om een vriendin mee te nemen. Maar meestal maken wij er dan een verzorgede beauty dag van. En ook gaan wij daarna lekker uit eten om vervolgens lekker naar huis te gaan en op de bank te ploffen voor en goede film. Ik voel mij meestal als herboren maar vind het prettig om mij in die ontspanning modus te houden. Als ik met mijn vriend ga dan ga ik meestal alleen in de sauna omdat hij de warmte niet fijn vind. Dan kiest hij voor een lichaamsmassage in de tijd dat ik in de sauna ga. En zo kunnen wij op deze manier toch nog samen een dagje ontspanning hebben en kunnen wij na dit bezoek er altijd weer even tegen aan.