In love with mine packing cubes!

packing cubes

Wat kun je toch blij zijn met packing cubes! Dit heb ik voor de zomervakantie cadeau gekregen van vrienden en hier maak ik steeds weer gebruik van. Deze tassen zijn zo onwijs ideaal om te gebruiken. Bovendien kun je alles hier goed in scheiden. Zo ligt mijn vieze kleding niet tussen de rest!

packing cubes

Voorheen verliep het anders

Vorig jaar was het altijd erg vervelend om de koffers in te pakken zodra wij weer naar huis gingen. De vieze kleding had ik dan wel in een plastic zak gedaan, echter vond ik dit niet gescheiden genoeg. Zodoende gooi je bij thuiskomst alle kleding in de was om het weer fris te laten ruiken. Dit houdt in dat ik voor vier personen aan vieze was heb en dan kun je wel nagaan dat het een aardige bult werk oplevert.

packing cubes

Uiteindelijk ben ik op het internet gaan zoeken naar een oplossing hiervoor. De kleding moeten wassen vind ik niet erg, echter niet als je na een lange vakantie weer thuiskomt. dankzij mijn zoektocht op het internet ben ik terecht gekomen op een website waar je een packing cubes kunt bestellen. De kosten om dit aan te schaffen is aan de lage kant en bovendien wordt het ook nog eens thuis bezorgd. Mijn lieve vrienden hebben dit aan mij cadeau gedaan omdat zij weten hoe vervelend het soms kan zijn!