In mijn boekje zijn zij echt een verre reizen specialist

verre reizen specialistAankomende zomer heb ik een actieve vakantie gepland. Zo ben ik van plan om naar Aziƫ te gaan en dat voor een periode van drie weken. Ik wel dan ook meerdere natuurgebieden bezoeken en dan ook echt de jungle in gaan. Ik heb mij dan ook goed verdiept en heb alles geboekt via venturetravels.nl. Zelf kwam ik hier per toeval op. Toen ik eenmaal op deze site zat werd ik positief verrast. Vooral de prijzen zijn hier voordeliger als andere aanbieders. Omdat ik dus alles zo goed mogelijk wilde plannen zocht ik dus een echte verre reizen specialist.

Een specialist zijn zij zeker

Ik heb inmiddels ook al meerdere keren contact gehad met een adviseur van Venture Travels. Zoals ik net al zei wil ik zoveel mogelijk weten. Dus heb ik gebruik gemaakt van hun kennis. Zo heb ik al meerdere locaties opgeschreven die ik moet gaan bezoeken. Natuurlijk zal ik dit allemaal vastleggen en zal ik de foto’s met jullie delen.

venture travels

Ik zag overigens ook op hun website dat je via hun ook reizen naar Afrika kunt boeken. Hier ben ik enkele jaren geleden naar toe gegaan. Dat is nog steeds een van de mooiste bestemmingen wat mij betreft. Vooral het landschap is daar erg indrukwekkend. Wanneer je een verre reis wil maken adviseer ik je daar heen te gaan. Natuurlijk hangt hier wel ene prijskaartje aan, echter levert het wel mooie momenten op. En als je dan nog een verre reizen specialist zoekt, moet je de hierboven genoemde site maar eens bezoeken.

Afrika