In Spanje staat een huis te koop

Spanje huis te koop

Dankzij mijn zoektocht naar Spanje huis te koop ben ik er! Zo nu en dan zoeken wij naar een woning in het buitenland. Hier hopen wij dan wat vaker gebruik van te kunnen maken. Normaal gesproken vliegen wij iedere drie maanden voor twee weken naar het buitenland toe. Op zich erg leuk om te doen, al kost het ons enorm veel geld. Zodoende ben ik een manier gaan zoeken hoe dat wij dit wat voordeliger kunnen krijgen. Niet zozeer dat de last minute duur is, meer het feit dat wij graag iets voor ons eigen willen hebben.

Spanje huis te koop

Onze zoektocht op het internet met succes afgerond

Hierdoor ben ik op het internet gaan zoeken naar de mogelijkheden zodat wij een tweede woning kunnen bezitten. Tijdens mijn zoektocht merkte ik direct op dat er in Spanje een huis te koop staat die ik wel erg mooi vind. Nu moest ik alleen nog wachten totdat mijn partner thuis kwam van het werk, hij wilde het ook eerst zien alvorens wij contact opnemen met de makelaar.

Spanje huis te koop

Deze woning gaf mij een speciaal gevoel die ik niet kan uitleggen. Een soort van rust straalt het uit, hierdoor wilde ik niet nog langer wachten. Zo heb ik ervoor gekozen om een bericht naar mijn man te sturen met de voorzijde van het huis. Nog geen paar tellen later werd ik al gebeld door hem met de vraag of dat ik contact op wilde nemen met de makelaar.