Lekker varen met mijn twee kinderen

Vroeger als kind namen mijn ouders mij altijd mee op de boot. Ze hadden dan ook een eigen boot liggen in de haven van Haarlem. Ik heb toen echt een geweldige tijd gehad en ik wil graag dat mijn kinderen dat zelfde gevoel ook gaan beleven met mij. Zo heb ik afgelopen zomer een boot gehuurd bij socialskipper.com welke super sportieve boten verhuurd, want ja ik hou ook wel een beetje van spanning. Mijn twee kinderen vonden het ook helemaal geweldig en zo heb ik besloten om via socialskipper.com een jaar lang een boot te huren. Deze mogelijkheid bieden ze namelijk en kan je varen wanneer je wilt.

Even een aantal punten die worden verzorgt bij het huren van een boot bij socialskipper.com:

 • Je betaald voor een gemiddelde boot ongeveer €1250 voor een jaar.
 • Een aluminium boot.
 • Online agenda tool.
 • Allrisk verzekering.
 • Ligplaats in de haven.
 • Financiele zekerheid.
 • Onderhoud.
 • 200 vaaruren.
 • Droge winterstalling.
 • Helpdesk voor al je vragen.

Wat moet je dan allemaal zelf doen? Nou het volgende vooral:

 • Veel varen.
 • Benzine tanken.
 • Lekkere hapjes en drankjes verzorgen.
 • Zwemkleding meenemen.
 • De boot netjes achterlaten.

Hieronder de boot die wij gehuurd hebben, wat vind je ervan? Kijk voor meer informatie op sloep huren Haarlem

alurib