lekker een weekendje eruit naar bed and breakfast Vlaardingen

Als moeder van twee kinderen heb ik bijna geen tijd voor mijzelf om dingen te ondernemen. Behalve de kinderen zorg ik voor het huishouden en heb ik, tijdens de schooluren van mijn kinderen, een parttime baantje erbij om er toch even uit te zijn. Je kan natuurlijk wel begrijpen dat ik af en toe naar een beetje rust snak. Het was voor mij dan ook een aangename verrassing dat mijn man thuis kwam met het idee om een weekend naar bed and breakfast Vlaardingen te gaan. Zijn ouders passen dan dat weekend op de kinderen op. Wat een super idee en vooral leuk want bed and breakfast Vlaardingen bevindt zich in een voormalige watertoren.  slider3

Lekker genoten

Ondanks ik enorm veel om mijn kinderen geef vind ik het lekker om er even, zonder kinderen, eruit te kunnen gaan. Samen met mijn man lekker even genieten van de mooie omgeving in Vlaardingen.

Via de website van deze bed and breakfast heb ik al een kijkje genomen hoe de watertoren er precies uit ziet. Zoals op deze website te lezen is zijn zij nog druk bezig met een verbouwing. Aan het einde van dit jaar hopen zij hiermee klaar te zijn en is er ook de mogelijkheid om in deze watertoren te overnachten. Via de Facebookpagina kan je in de gaten houden hoe de verbouwing op schiet. Ik kan haast niet wachten tot deze verbouwing helemaal klaar is, want één ding is zeker wij gaan in deze bed and breakfast ons weekend zonder kinderen reserveren. bed and breakfast Vlaardingen