Pechhulp voor in Nederland, Europa of wereldwijd

pechhulp_zomerblog_stephan_05_300x180Pechhulp voor in Nederland, Europa of wereldwijd

Of u nou pechhulp nodig hebt voor in Nederland, Europa of voor de hele wereld, wij van de ANWB hebben het! Met de pechhulp van de ANWB kunt u dus met een onbezorgd gevoel de hele wereld over rijden. Het is al vervelend om in Nederland met pech langs de weg te staan, laat staan als u dat gebeurd en in het buitenland. In een onbekend land, een onbekende omgeving en een vreemde taal. Op zo’n moment schakelt u ons in; wij zullen onze uiterste best doen om u weer op pad te helpen. Dat is waar de pechhulp van de ANWB voor staat!

Vele mensen maken per dag gebruik van pechhulp

Maar liefst drieduizend mensen maken per dag gebruik van onze pechhulp. U bent dus zeker niet de enige! Soms zijn het kleine ingrepen zoals een lege accu. En soms moeten er wat onderdelen uit de motor worden vervangen. Belangrijkste is: er is niks dat de pechhulp niet aankan. Wanneer uw auto moet worden weggesleept regelen wij dat ook voor u. Het komt er op neer dat wij uw zorgen uit handen nemen. Twijfel daarom niet en neem contact met ons op! U zult er geen spijt van krijgen, zeker niet wanneer u met pech langs de weg staat!

Vakmensen helpen u weer op weg

Bij de pechhulp van de ANWB zijn alleen vakmensen in dienst. Dat moet ook wel want de monteur kan met niemand overleggen als hij of zij uw auto komt repareren. Daarnaast beschikt de monteur niet over een garage vol met gereedschap en onderdelen, hij of zij heeft slechts een aantal basisdingen bij zich. Hierdoor is het des te knapper dat zij in de meeste gevallen weer aan de praat krijgen!