Restaurant Kaatsheuvel, heerlijk eten

Restaurant Kaatsheuvel

Normaal ben ik een zeur met eten, maar bij Restaurant Kaatsheuvel, kan ik mijn vingers wel opeten. Hier is het zo heerlijk eten en genieten van al het culinaire lekkers wat te bestellen is van de menukaart. Echter moet je er wel rekening mee houden dat hier meer mensen willen eten en daarom kan het zijn dat het volgeboekt is. Om deze teleurstelling te voorkomen is het aan te raden om een tafel te reserveren. Via hun website is dat mogelijk om online een tafel vast te leggen. Je krijgt dan een formulier te zien waar jij jouw reservering kan maken. Op deze reservering is het mogelijk om de datum in te vullen wanneer je wilt komen eten. Met hoeveel personen en hoe laat.

Restaurant Kaatsheuvel

Lekker eten bij het restaurant in Kaatsheuvel

Het was maar goed dat ik bij dit bedrijf een reservering had gemaakt. Want het zat zo goed als vol. De menukaart had ik thuis, online al bekeken dus wist ik al een beetje wat ik wilde eten. Maar eenmaal daar te zitten zag ik zoveel lekkers voorbij komen, dat ik mijn keuze maar heb veranderd.

Ook onze kinderen hebben hier heerlijk gegeten. Niet de standaard frietjes met een kroket of een frikandel, maar echt lekker eten. Er is hier namelijk een speciale kinderkaart waar zij ook de lekkerste gerechten kunnen kiezen. Hier willen zij zeker vaker komen eten en wij ook.