Rijbewijs BE halen voor de vakantie

Omdat ik mijn rijbewijs BE heb behaald voor de vakantie en dit erg spoedig en goed is verlopen wil ik mijn complimenten achter laten op dit blog. Dit heb ik namelijk bij: Osseforth gedaan en hier wordt er op een professionele wijze lesgegeven. Mijn vrouw en ik hebben onlangs een caravan aangeschaft welke wij in het voorjaar al mogen ophalen. Dit kan natuurlijk niet zonder dat je hiervoor een aanhanger rijbewijs op zak hebt. Daarom besloot ik om hier dit rijbewijs te gaan halen en nu ben ik zeer tevreden dat ik dit bij deze verkeersschool voor elkaar wist te krijgen. De prijs is concurrerend en de kwaliteit is uitstekend! Neem daarvoor maar eens een kijkje op de website.

rijbewijs be

Veilig op vakantie met onze caravan

Gelukkig gaat het behalen van een rijbewijs BE een stuk sneller dan voor het halen van je autorijbewijs. Echter is het nog wel even pittig om in te schatten dat je auto een stuk langer is geworden met parkeren, bochten en ga zo maar door. Naast het feit dat het rijbewijs een must is voor het rijden met een caravan, vind ik het ook nog eens erg leuk.

Aankomende zomer kan ik op een veilige manier met mijn gezin naar de Franse kust rijden met ons eigen huisje achter ons aan. Dit was een plan dat ik al jaren in mijn hoofd had en dat nu eindelijk realiteit gaat worden. Wij kunnen allen niet wachten tot het zover is.

rijbewijs be