Be rijbewijs voor de nieuwe caravan!

rijbewijsMijn man en ik dachten er erg lang over na. We wilden een caravan kopen. Je moet hier echter wel een be rijbewijs voor hebben en dat hadden wij niet. Pas geleden zagen we een prachtige caravan en deze wilden we kopen. Dit had echter nog geen nut omdat mijn man dat rijbewijs niet had. Hij heeft er toen toch voor gekozen om hiervoor te gaan en daarom zijn we opzoek gegaan naar een goede rijschool.

Dit was voor ons niet zo moeilijk omdat veel vrienden van ons een caravan hebben en hier dus een rijbewijs voor hebben. We hebben daarom wat rondgevraagd bij goede vrienden en zij vertelden ons dat we bij rijschool Wesseldijk moesten zijn. Hier hadden zij hun rijbewijs in een keer gehaald en dat voor een mooie prijs. Deze school staat sowieso al als erg goed bekent. De zoon van een vriendin van me heeft hier namelijk autorijles gevolgd en hij heeft zijn rijbewijs in een keer gehaald. Hij kreeg goede les en hij vond het nooit erg om te lessen.

be rijbewijsWe kunnen nu op vakantie!caravan rijbewijs

Mijn man wilde hier dus zijn papiertje gaan halen en daarom is hij naar de website toegegaan.  Hij besloot om contact op te nemen en dit was een goed idee. Mijn man nam dus contact op en inmiddels heeft hij zijn rijbewijs voor de caravan in een keer gehaald. We hebben onze aankoop vervolgens gedaan en we gaan volgende week zelfs op vakantie met de caravan, echt top!