Rondreis door Zambia maken

rsz_1tanzaniaAls je op vakantie wilt gaan en je wilt deze vakantie nooit meer vergeten, dan moet je een rondreis door Zambia maken. Ik ben alweer een tijdje terug vanuit Zambia maar wat ik daar heb gezien was zo prachtig. De wildernis heeft zo’n diepe indruk op mij achter gelaten. Ik heb heel erg veel dieren gezien in het wild die je niet eens tegen gaat komen in een dierentuin.

Aanrader

Zo’n rondreis door Zambia is wel echt een aanrader als je van natuur houdt. Niet alleen de natuur maar ook de mensen zijn daar echt een hele beleving. De mensen zijn heel erg vriendelijk en het eten dat ze daar bereiden is echt geweldig!

 

sa-logo-tekstHet boeken van de reis ging heel makkelijk via Safari Adventures. Ik had al eerder een reis geboekt bij dit bureau en omdat dit zo goed ging de eerste keer had ik weer besloten om bij hun te gaan boeken. De reizen zijn volledig zelf samen te stellen en in overleg met het bureau kan er van alles geregeld worden.

rsz_tanzania-familie-safari-zanzibar-vrouwen-in-zeeDe service was echt geweldig en daar komt dan ook nog eens bij dat ik nergens een voordeliger bureau heb kunnen vinden dan die van Safari Adventures. Ik merkte dat ze ontzettend veel ervaring hadden en dat vind ik wel belangrijk bij zo’n safari waarbij je in de natuur terecht komt.

Dus voor een geweldige safari die je nooit meer gaat vergeten kan ik je het bureau van Safari Adventures aanraden!