Een tolk Arabisch heeft me goed geholpen

Nooit geweten dat ik ooit de hulp van een tolk Arabisch zal moeten inschakelen. Zo was ik laatst een keer gezellig op vakantie  met een paar vrienden naar Amsterdam gegaan, zomaar, gewoon daar eens de cultuur snuiven. Ik had de mazzel dat ik mijn auto buiten op een parkeerplaats kon parkeren, er reed net iemand weg. Lekker dicht bij het centrum, dat was altijd wel handig. Moet zeggen dat we een gezellige dag hebben gehad in Amsterdam, ondertussen was het tijd geworden om weer naar huis gegaan. Toen we vlakbij mijn auto kwamen zie ik dat er een auto weg wilde rijden, maar in plaats van netjes langs mijn auto te rijden, knalde hij ertegen aan, wat een ramp. Maar erger nog toen de persoon uitstapte, deze beste man kon geen woord Nederlands, hij sprak alleen maar Arabisch. Ja en probeer dan maar uit te leggen dat hij voor de schade moest betalen. Gelukkig kwam er neet iemand aanlopen, een tolk Arabisch, deze man heeft me prima geholpen en ervoor gezorgd dat alle papieren juist werden ingevuld voor de verzekering. Wat was ik blij dat deze tolk Arabisch toevallig langs kwam lopen en me wilde helpen.  logo-1

Alles goed afgehandeld

Gelukkig zijn alle kosten via de verzekering vergoed, en is inmiddels alle schade weer hersteld. Kan wel zeggen dat we verder wel een paar leuke vakantiedagen hebben gehad, we weten inmiddels wat Amsterdam is, een mooie stad met heel veel bezienswaardigheden. Misschien gaan we hier ooit nog een keer naar toe.   250px-dick_cheney_akihito_michiko_and_lynne_cheney_20040413