Vakantiepark Frankrijk

Vrijwel ieder jaar gaan we in de zomervakantie met het hele gezin naar Frankrijk, dit jaar hebben we echter getwijfeld over de bestemming.
Na wat rondneuzen op het internet kwam ik op deze website terecht, welke verschillende vakantieparken in Frankrijk aanbiedt.
Ik werd gelijk enthousiast, waardoor het erop leek dat het ook dit jaar weer Frankrijk zou gaan worden. De rest van het gezin moest hier natuurlijk nog wel even mee akkoord gaan, maar gelukkig reageerde iedereen positief.

Les Cammazes

Onze keuze is uiteindelijk gevallen op Les Cammazes, dit ligt vlakbij een groot meer wat vooral leuk is voor de kinderen. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om de Middellandse Zee op te zoeken, wat wij dan ook gedaan hebben. Een dagje lekker dobberen op de zee heeft ons allen erg goed gedaan!

france

Le_Lac_bleu_zwembad_vakantie_Frankrijk-210x115-crop-fff

VDS_-_park_4-210x115-crop-fff
Toulouse

Om deze vakantie ook nog een beetje van de Franse cultuur mee te krijgen, hebben we een bezoekje aan Toulouse gebracht. We zijn een stukje langs het Canal du Midi gelopen en hebben onder andere het Cité de l’espace bezocht (ruimtevaart park).

Al met al hebben we ontzettend genoten van deze vakantie en was het lastig om de kinderen weer mee naar huis te krijgen. Voor ons is het dus zeker voor herhaling vatbaar!

Kijk hier voor meer informatie: France Comfort