Vergaderen, dineren en overnachten

Maashof

Uit onderzoek is gebleken dat vergaderen op een andere plaats van positief effect is op de creativiteit van de deelnemers. Een inspirerende omgeving voor uw vergadering is dus al het halve werk wanneer u van de collega’s of zakenrelaties verwacht dat ze actief met u meedenken. Dit afgemaakt met heerlijke catering en de mogelijkheid om tussendoor een luchtje te scheppen in een prachtige omgeving en uw bijeenkomst kan eigenlijk niet meer stuk. Ooit over nagedacht om uw vergadering te organiseren in een hotel? Bij dit hotel in Venlo kunt u terecht voor de meest creatieve, inspirerende en waardevolle sessies. U zorgt voor de inhoud en het team van Maashof regelt ontvangst, catering en zorgt ervoor dat de volledig verzorgde vergaderruimte van alle gemakken is voorzien. U hoeft zelfs niet meer te rijden na afloop, want een luxe kamer met eigen werkruimte wacht op u. Dus die vrijdagmiddagborrel kan gewoon doorgaan.

Direct weer op weg

Bijkomend voordeel bij vergaderen bij Maashof is dat u vlakbij de snelweg zit. Zo komen de deelnemers van uw bijeenkomst gemakkelijk op locatie en hebben zij geen problemen met parkeren. En na afloop of de volgende dag? Dan bent u in no time weer op pad naar de volgende bestemming. Ondanks dat het hotel zich vlakbij de snelweg bevindt, ondervindt u hier geen last van. Het gebouw is namelijk omgeven door groen en dus geniet u juist van rust en een inspirerende omgeving. Al is het gebouw van binnen ook al zeker de moeite waard. Wanneer u vergadert bij Maashof, verliest u dus niet onnodig tijd.

De receptionisten staan voor u klaar

Wilt u vast een vergaderruimte met bijbehorende catering en een kamer boeken? Of ontvangt u liever eerst aanvullende informatie? Wat uw reden ook is, de receptionisten staan voor u klaar met antwoord op uw vragen en passend advies. Boeken kan eenvoudig online, bijvoorbeeld via uw smartphone. Wist u trouwens dat er vanuit het hotel ook tal van leuke uitstapjes te regelen zijn? Wellicht een leuke toevoeging aan de toch al sfeervolle bijeenkomst. Bekijk hiervoor zeker even de website.