Verrassende keuze voor een last minute bungalow

Op al mijn reizen heb ik natuurlijk veel mogen zien en ik ben echt blij met alle inkijkjes in en uitzichten op de wereld die ik heb mogen meekrijgen, die zijn onvergetelijk gebleken. Toch gaat er niets boven ons eigen land, dat wordt me steeds meer en meer duidelijk eigenlijk, zeker nu de kinderen ouder worden. Je merkt toch echt dat je ze een veilige en stabiele basis moet geven en hier in Nederland lukt dat mijns inziens het beste.

Naamloos

Bovendien valt er ook altijd nog genoeg leuks te zien in eigen land! Ik blijf me erover verbazen hoeveel schoons ons eigen land ons nog kan bieden. Afgelopen herfstvakantie besloten we gewoon in eigen land te blijven en eens te kijken wat Zeeland ons te bieden had. Toegegeven, het is de provincie in ons land waar ik het minste kom. Zonde eigenlijk, want de natuur is er prachtig en de last minute bungalow waar we nog terecht konden was ook een plaatje!

Een oprecht aanbevelenswaardige last minute bungalow

Omdat het zo’n plaatje was besloot ik van dit blog maar direct een aanbeveling te maken, opdat anderen er ook nog wat aan hebben. En wat is er effectiever dan er dan ook een daadwerkelijk plaatje aan toe voegen? Hieronder dus een foto van de website waarop ik deze bungalow vond – namelijk die van Bungalow Vakanties, bezoek die website zeker eens voor goedkope en toch zeer bijzondere vakantiehuisjes – en ons betreffende stulpje zelf.

nl

Zeg nou zelf, dit is toch een pracht van een vakantiehuis? Zeker als je dit op de valreep nog kunt zien te boeken is zo’n last minute bungalow echt een cadeautje! Wij hebben er een heerlijke week doorgebracht voor nog geen tweehonderdvijftig euro – daar kun je mijns inziens écht niets van zeggen. Dan rest mij verder niets anders dan je een zeer prettige vakantie toe te wensen – misschien iets voor de aankomende kerst, dit?

nl2