Waar vindt u de leukste golfarrangementen?

Mijn man en ik wilde graag een weekendje weg. Dit hadden we al super lang niet gedaan en nu we 5 jaar getrouwd waren was het tijd om dit eens goed te vieren. We hielden allebei van de natuur en wilde graag een plek vinden waar we in de natuur even konden bijkomen. We wilden graag naar het oosten van het land en besloten dus even op het internet naar een goede plek te zoeken. Al snel kwamen we op de website kruisselt.nl waar beschreven stond dat het hier ging om het mooist gelegen hotel van twente. Dit was iets waar we naar op zoek waren geweest. De website gaf aan dat we bij hun een paar dagen coronaproof konden genieten en konden genieten van een uitstekend ontbijt en diner. Dit klonk top, want dit zou inhouden dat we die dagen helemaal nergens rekening mee hoefde te houden. Wij hielden ons nog altijd aan de rivm regels en het was prettig dat deze website dit ook deed, aldus hun website. Op deze plek konden wij ook gratis fietsen huren om door het nabijgelegen natuurgebied te fietsen. Wij hielden allebei heel erg van fietsen dus dit kwam heel goed uit. Waar wij allebei nog veel meer van hielden was golfen en het bleek nu net dat dit hotel ook speciale golfarrangementen in de aanbieding voor ons had. Deze golfarrangementen konden we er bij boeken om op die manier naast genieten in de natuur en van het heerlijke eten, we ook een mooi balletje konden gaan slaan. Het hotel beschikte over een 9 holes par 3 golfbaan wat ons als muziek in de oren klonk. We zouden zo vanuit onze hotelkamer de baan op kunnen gaan! Een laatste pluspunt was het feit dat alle medewerkers twentenaren waren en ons dus alles konden vertellen over de omgeving. Dit was wat ik wilde, want dan voelde je je pas echt op vakantie.

Een mooi hotel in de natuur met goede golfarrangementen

Wij besloten dat we niets anders konden doen om dit hotel te kiezen voor onze vakantie en te gaan genieten van het heerlijke eten, de natuur en de golfarrangementen. We hadden er zin in en konden niet wachten om te vertrekken. Toen het eindelijk zo ver was bleek het nog beter dan we al dachten. We hebben dagen genoten van de fietstochten door de mooie natuur en hebben heel goed gebruik gemaakt van de golfarrangementen door flink wat balletjes te slaan. Ook het eten was heel erg lekker en liet ons echt het vakantiegevoel ervaren.

Goede service en veel te doen

Wij hebben genoten van dit hotel en kunnen het aan iedereen aanraden die van golfarrangementen houdt om de volgende redenen:

  • De golfarrangementen zijn gunstig geprijsd
  • Het hotel biedt veel dingen om te doen in het hotel en in de omgeving
  • De golfarrangementen waren uitgebreid en boden heel veel opties

Voor iedereen die op zoek is naar een mooi weekend weg in de natuur met de mogelijkheid tot het boeken van golfarrangementen, raad ik dit fijne hotel zeker aan!