Wat een prachtig idee!

header_9-daysHet jaar 2014 is weer achter de rug en een nieuw jaar wacht erop beleefd te worden. Het begin van het jaar vind ik altijd geweldig, omdat ik dan alvast plannen kan maken voor de rest van het jaar. Dit jaar is echter wel een beetje anders. Onze kinderen zijn vorig jaar het huis uit gegaan en als huismoeder vond ik dit toch wel ontzettend moeilijk.

Nu komt hier nog bovenop dat dit jaar het jubileum van ons is, en mijn man wil het graag groots vieren. Ik heb hier echter minder zin in, omdat ik nog steeds moeite ermee heb dat nu beide kinderen het huis uit zijn. Gelukkig begrijpt mijn man me en deelt ook mijn emoties. Hij heeft dus besloten dat we er dit jaar gewoon even tussenuit moeten. Dat vond ik een hartstikke goed plan. Maar waar zouden we dan naartoe moeten?

header_kerstspecial

Het was al altijd mijn droom om op safari te gaan. Ik ben nog nooit in Afrika geweest, maar al toen ik nog een klein meisje was, was dit toch altijd al een wens van me. Waarom weet ik niet precies, wellicht heb ik gewoonweg teveel documentaires gekeken!

Hoe het ook moge zijn, mijn man wilde deze droom van mij graag waarmaken. Ik wilde dit natuurlijk maar al te graag en stond dus open voor suggesties. We besloten toen om een stel vrienden van ons om advies te vragen, want twee jaar geleden waren zij zelf op vakantie en hadden toen ook een prachtige safari beleefd. Zij raadden ons toen aan om contact op te nemen met Tayari Safari. Zij hadden toen ook alles voor onze vrienden geregeld en onze vrienden waren helemaal blij met de service. Zo gezegd, zo gedaan. Wij hebben nu ook een reis geboekt en wachten met veel spanning af!

header_zonsopgang