Zeer exclusieve reizen, boek je bij The Travel Club

exclusieve reizen

Voor exclusieve reizen, ben je hier aan het juiste adres. Je kan het zo gek niet verzinnen, maar Miriam Shewnaik verzorgt deze vakanties. Je exclusieve reizenhebt hier de keuze uit zakenreizen, privé vakanties, maar ook voor cruises kan je hier goed terecht. Samen met Miriam, de cruise specialist, zijn wij rond de tafel gaan zitten. Voor ons 25 jarig huwelijk waren wij op zoek naar een droomvakantie. Tijdens dit gesprek hebben wij onze voorkeur verteld en zij is hiermee aan de slag gegaan. Een reis met het vliegtuig viel meteen al af, die hadden wij al zo vaak gehad.

Nadat wij een afspraak hadden gemaakt bij het reisbureau The Travel Club, kregen wij veel mooie voorbeelden te zien. Op een gegeven moment kregen wij foto’s te zien van een miljonairs reis. Hier hadden wij wel oren naar. Dit was een zeer exclusieve reis op een zeer mooi cruise schip. De foto’s zagen er allemaal zo mooie en bijzonder uit, dit wilden wij zelf wel een keer meemaken. Nog even een paar dingen bespreken en de reis was geboekt.

Bijzonder interessante exclusieve reizen te boeken

exclusieve reizenInmiddels hebben wij onze geweldige vakantie al achter de rug. Wij hebben enorm genoten. Dan moet ik erbij zeggen dat enorm, nog maar heel zachtjes is uitgesproken. Deze vakantie is met geen woorden uit te drukken. Wij vielen van de ene in de andere verbazing. De omgeving, de boot , eigenlijk alles was super mooi. Wij hebben dan ook honderden foto’s gemaakt. De persoonlijke reis adviseur, Miriam, heeft bijzonder haar best gedaan om de juiste vakantie voor ons te vinden.

Ben jij op zoek naar één van de exclusieve reizen. Ga dan naar The Travel Club, een persoonlijke cruise adviseur kan je goed helpen met het maken van de juiste keuze. Wij hebben het enorm naar de zin gehad en zijn alweer voor een andere reis aan het kijken.